Ammatillinen opiskelija, tervetuloa opiskelijaliittoon!


Opiskelijaliitto Pron jäseneksi ovat tervetulleita kaikki liiketalouden ammatilliset opiskelijat, laborantit sekä muut ammatilliset opiskelijat, jotka todennäköisesti voivat työllistyä Prolaisille aloille valmistumisensa jälkeen. Liittoon liitytään joko paperillisella liittymislomakkeella tai osoitteessa proliitto.fi. Lisätietoja jäsenyydestä voi lukea ”Jäsenyys” -välilehdeltä. Tarkasta myös usein kysytyt kysymykset täältä: UKK

 

Liittymiskisa 2017

13.8.2017 ja 3.11.2017 välillä Opiskelijaliitto Pron jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan 5 kappaletta Ammattiliitto Pron bluetooth-kaiuttimia ja pääpalkintona arvotaan 300€ lahjakortti Verkkokauppa.comiin! Arvontaan voivat osallistua kaikki, jotka liittyvät Opiskelijaliitto Pron jäseniksi Opiskelija-allianssi OSKU:n Roadshowlla saatavilla olevilla liittymislomakkeilla kampanjan voimassaoloaikana.

Arvontapäivät ovat:

30.8. kaiutin (uusi arvontapäivä viikolla 36)
15.9. kaiutin
30.9. kaiutin (uusi arvontapäivä viikolla 40)
16.10. kaiutin
8.11. kaiutin ja lahjakortti

Arvonnan säännöt:

Arvonnasta vastaa Pro-opiskelijat ry (jäljempänä Opiskelijaliitto Pro) yhteistyössä Ammattiliitto Pro ry:n kanssa. Arvonnat toteutetaan yllämainittuina aikoina ja arvonnassa ovat mukana kaikki sellaiset jäsenhakemuslomakkeet, jotka on täytetty ja toimitettu Opiskelijaliitto Prolle ennen arvontapäivää. Arvontalipukkeiksi kelpaavat jäsenhakemuslomakkeet, joissa on mainittu arvontaan osallistumisesta ja joissa on täytetty kaikki tähdellä merkityt kohdat. Opiskelijaliitto Pro pidättää oikeuden varmentaa ilmoitettujen tietojen oikeellisuus ennen arvontaa sekä arvonnan jälkeen, jos on syytä epäillä ettei voittaneen lomakkeen täyttäjä ole ilmoittanut oikeita tietoja. Arvonnan voimassaoloaika on 13.8.2017 – 8.11.2017 ja osallistuminen on mahdollista 13.8.2017 – 3.11.2017 ja voittajalle ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse, jos mahdollista, muutoin voittajaan ollaan yhteydessä puhelimitse. Mahdollisista veroista vastaa Ammattiliitto Pro ry. Pidätämme oikeuden muutoksiin.