Jäsenyys


Opiskelijaliitto Pron jäsenyys on tulevan esimiehen tai asiantuntijan paras valinta! Jäsenenämme olet myös Ammattiliitto Pron jäsen ja oikeutettu samoihin palveluihin kuin muutkin liiton jäsenet. Ammattiliitto Pro edustaa yksityisten ja julkisten alojen esimiehiä ja asiantuntijoita yli 70 työehtosopimuksen voimin ja tarjoaa lisäksi kattavat jäsenedut. Kaikki jäsenedut voi tarkistaa täältä: proliitto.fi/liity-jaseneksi/miksi-liittya-pron-jaseneksi

Jäsenenä olet oikeutettu esimerkiksi näihin etuihin:

Matkavakuutukseen, joka kattaa lyhytaikaisen matkustamisen ulkomailla 45 vuorokauteen saakka. Jos olet lähdössä vaihtoon tai harjoittelujakson ajaksi ulkomaille, matkavakuutustasi voidaan pidentää jopa 90 päivään maksutta!

Matkavakuutettujen tulee asua pysyvästi Suomessa ja vakuutetulla pitää olla KELA-kortti osoituksena oikeutuksesta Suomen asumisperusteiseen sairasvakuutukseen. Lisätietoja matkavakuutuksesta saa hallitukselta taikka Ammattiliitto Prosta.

Henkilökohtaiseen uravalmennukseen jota toteuttaa UP! Partners, suomalainen valmennus- ja urapalveluihin erikoistunut yritys, jolla on kokemusta jäsenten työllistymisen edistämisestä, uran pitkäaikaisesta suunnittelusta, haastatteluihin valmistautumisesta sekä esimerkiksi LinkedInin, CVn ja hakemuskirjeiden hiomisesta.

Lisätietoja UP! Partnersista saat heidän kotisivuiltaan, joka löytyy osoitteesta www.urapalvelut.fi/pro

Vapaa-ajan tapaturmavakuutukseen, jossa vakuutusyhtiönä toimii keskinäinen vakuutusyhtiö Turva. Tapaturmavakuutus kattaa työn ja opiskelun ulkopuolella tapahtuneita tapaturmia. Työssä tapaturmavakuutuksesta vastaa työnantaja ja opiskellessa oppilaitos.

Tämän lisäksi jäsenillemme kuuluu esimerkiksi oikeus oikeusapuun sekä oikeusturvavakuutus. Näistä ja muista liiton jäseneduista voi lukea osoitteessa proliitto.fi/liity-jaseneksi/miksi-liittya-pron-jaseneksi