Muutosten vuosi


Pro-opiskelijoissa on jo tehty, ja tullaan yhä tekemään, suuria uudistuksia ja kehitystä toiminnassa koko vuoden ajan. Vuonna 2012 hiipunut opiskelijatoiminta on herätetty eloon uusien innokkaiden toimesta ja aktiivit ovatkin tarttuneet toimeen tarmokkaasti ja ennakkoluulottomasti.

Ensimmäisenä, ja varmasti huomattavimpana, muutoksena on Pro-opiskelijoiden oman ilmeen luominen sekä viestinnän nostaminen aivan uudelle tasolle. Olemme ottaneet käyttöön uuden logon, perustaneet tilit sosiaalisiin medioihin ja perustaneet verkkosivumme. Viestinnässä on vielä odotettavissa uusia avauksia vuoden aikana, joten kannattaa pitää silmät ja korvat auki 😉

Edunvalvonnallisesti olemme avanneet keskusteluyhteyksiä ympäri opiskelijoiden maailmaa. Puheenjohtajiston ensimmäisiä tehtäviä olikin luoda toiminnalle selkeät tavoitteet ja käydä läpi tulevat osallistumisemme ja tapahtumamme. Ensimmäisenä virallisena edustustehtävänämme puheenjohtaja osallistui AMK-päiville tavaten useita opiskelijakuntien, ammattikorkeakoulujen ja liittojen edustajia.

Tavoitteenamme on tälle vuodelle näkyvämpi, kattavampi ja avoimempi toiminta jonka myötä teemme yhteistyötä myös ”laatikon ulkopuolelta” ja pyrimme laskemaan aitoja toimijoiden välillä. Olemme jo tehneet päätöksen jonka mukaisesti jokaisesta kokouksesta tehdään jäsenistölle päätöskooste jonka voi halutessaan lukea yhdistyksen Proplus-sivuilta. Päätöskoosteisiin sisällytetään kaikki päätökset poislukien sellaiset joiden työstö on vielä kesken tai joiden julkistus loukkaisi toisen toimijan tahtoa, joten esimerkiksi päättämämme matkakulut ovat jäsenistölle avoimia.

Aiomme jatkaa tätä kehitystä ja toivomme myös palautetta, sekä jäsenistöltä että muiltakin, jotta voimme jatkossakin kehittää toimintaamme. Toiveenani on että voin vuodenvaihteessa kirjoittaa vastaavasta määrästä kehitystä ja parannuksia! Syksyllä jalkaudumme myös kouluille, joten sielläkin voi rohkeasti tulla kysymään, kehumaan, kommentoimaan tai haastamaan, kaikki on tervetullutta!

Jesse Kankanen

Jesse Kankanen

Puheenjohtaja at Opiskelijaliitto Pro
Jesse on Opiskelijaliitto Pron puheenjohtaja. Jessellä on pitkä kokemus liiton läheisjärjestöissä ja istuu Ammattiliitto Pron hallituksen ensimmäisenä varajäsenenä sekä OPRY Henkilöstöyhdistys Pro:n hallituksessa.
Jesse Kankanen

Lisätietoa aiheesta Jesse Kankanen

Jesse on Opiskelijaliitto Pron puheenjohtaja. Jessellä on pitkä kokemus liiton läheisjärjestöissä ja istuu Ammattiliitto Pron hallituksen ensimmäisenä varajäsenenä sekä OPRY Henkilöstöyhdistys Pro:n hallituksessa.