Opiskelija kaupan -seminaari 20.4. Helsingissä

Miten opinnot rahoitetaan ja miten järjestelmää voidaan kehittää? Mukana Pro-opiskelijoiden seminaarissa ovat opiskelija- ja nuorisojärjestöt.

Seminaari järjestetään Ammattiliitto Pron tiloissa Helsingin Ruoholahdessa, osoitteessa Selkämerenkuja 1 A (Ruoholahden metroaseman rakennus). Seminaariin ei tarvitse ilmoittautua ja sitä voi seurata myös suorana Pro-opiskelijoiden Facebook-sivujen kautta.

Mukana keskustelemassa opiskelijajärjestöistä ovat Max Laihonen (SAMOK), Pietu Heiskanen (SLL),  Jani Sillanpää (SYL), Jasmina Khabbal (SAKKI) ja Emmi Pentikäinen (OSKU). Poliittisista nuorisojärjestöistä mukana ovat Vasemmistonuoret, Svensk Ungdom, Vihreät nuoret, Demarinuoret ja Keskustanuoret.

Alustajana toimii opiskelijayrittäjä ja -aktiivi Arttu Myllys. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Seminaarikutsu liitteenä täällä