Aktiivipäivät 12.-13.5.2017

Aktiivipäivät toukokuussa – tule mukaan Rähinän keikalle ja toimintaan!

Pro-opiskelijat järjestää aktiiveille ja aktiivitoiminnasta kiinnostuneille viikonlopun 12.–13. toukokuuta Helsingissä. Viikonloppu on osallistujille maksuton, me maksamme matkat, ruokailun sekä majoittumisen.

Aloitamme perjantaina Nosturissa Rähinä Special -keikalla ja lauantaina yhteisen lounaan jälkeen käymme läpi aktiivina toimimisen aakkosia. Järjestämme päivän lopuksi yhdistyksen ylimääräisen kokouksen, jossa hallitustoiminnasta kiinnostuneet saavat mahdollisuuden hypätä mukaan toimintaan! Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään 1. toukokuuta mennessä. Lisätietoja puheenjohtajalta.