Yhdistyskokous: Kohti syksyn uudistuksia


Pro-opiskelijat ry:n ylimääräinen yhdistyskokous kokoontui järjestön tiloissa Pasilassa lauantaina 13.5. Aktiivipäivien päätteeksi. Asialistalla oli syksylle ajoitettujen muutosten linjauksia, kuten yhdistyskokouksen näkemykset sääntö- ja organisaatiomuutosten tavoitteista. Tämän lisäksi yhdistyskokous linjasi viestintäuudistuksen tavoitteista ja päätti virallisesti ottaa käyttöön uusia viestinnällisiä ominaisuuksia.

Näkyvin yhdistyskokouksen tekemä linjaus koskien uudistuksia oli päätös siirtyä käyttämään järjestölle suunniteltua nimeä viestinnässä jo ennakoiden. Järjestömme tunnetaan siis viestinnässä tästä lähtien Opiskelijaliitto Prona! Päätös oli askel kohti toimintasuunnitelmassa mainittua muutosta liittomuotoon ja sen tueksi hallitukselle annettiin tehtäväksi uusia viestintää sekä varattiin uudet verkko-osoitteet opiskelijaliitto.fi, opiskelijaliitto.com ja opiskelijaliitto.net

Yhdistyskokous myös vapautti hallitusvastuusta Hanna Minkkisen ja Tiia-Riina Ristsepän. Yhdistyskokous kiitti poistuvia hallituksen jäseniä heidän antamastaan panoksesta ja täydensi hallitusta seuraavilla henkilöillä:

Robin Valli opiskelee tradenomiksi Vaasan ammattikorkeakoulussa. Robinilla on taustaa ammattiliittokentällä vanhan uransa puolesta.

Mikko Kaarlela opiskelee kauppatieteiden maisteriksi Vaasan yliopistossa. Mikko tuo opiskelijaliittoon myös osaamista yliopistosektorin puolelta ja vastaa yhdessä Robinin kanssa Pohjanmaasta ja Pohjois-Suomesta.

Teemu Appelgren opiskelee rakennusmestariksi Saimaan ammattikorkeakoulussa. Teemulla on pitkä kokemus opiskelijajärjestöistä sekä paikallisella että valtakunnallisella tasolla ja vastaa jatkossa Helsingin ja Uudenmaan alueista.

Uusien hallitusten jäsenten valinnan jälkeen hallitus on muodossa:

Tomi Peltonen, pj. Satakunta, Varsinais-Suomi ja Keski-Suomi

Sanna Törrönen, vpj. Itä-Suomi ja Keski-Suomi

Khanh Vu Kansainväliset opiskelijat

Teemu Appelgren Helsinki ja Uusimaa

Mikko Kaarlela Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi

Robin Valli Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi

 

Lisätietoa:

Tomi Peltonen, puheenjohtaja, etunimi.sukunimi(a)pro-opiskelijat.fi

Jesse Kankanen, pääsihteeri, etunimi.sukunimi(a)pro-opiskelijat.fi

Jesse Kankanen

Jesse Kankanen

Puheenjohtaja at Opiskelijaliitto Pro
Jesse on Opiskelijaliitto Pron puheenjohtaja. Jessellä on pitkä kokemus liiton läheisjärjestöissä ja istuu Ammattiliitto Pron hallituksen ensimmäisenä varajäsenenä sekä OPRY Henkilöstöyhdistys Pro:n hallituksessa.
Jesse Kankanen

Lisätietoa aiheesta Jesse Kankanen

Jesse on Opiskelijaliitto Pron puheenjohtaja. Jessellä on pitkä kokemus liiton läheisjärjestöissä ja istuu Ammattiliitto Pron hallituksen ensimmäisenä varajäsenenä sekä OPRY Henkilöstöyhdistys Pro:n hallituksessa.