Sanna Törrönen Pro-opiskelijoiden hallitukseen

Pro-opiskelijoiden ylimääräinen yhdistyskokous 1.6. valitsi Sanna Törrösen Pro-opiskelijoiden hallitukseen jäljellä olevalle kaudelle 2016. Sanna on rakennustekniikan opiskelija Kuopion ammattikorkeakoulussa.

Sanna siirtyy hallituksen osaksi välittömästi täydentämään Pro-opiskelijoiden tiimiä. Sannan voi tavata kampuksilla syksyllä osana Pro-opiskelijoiden ammattikorkeakoulujen syyskiertuetta.

Yhdistyskokous päätti samaisessa kokouksessa vapauttaa aiemmin valitun Antti Holopaisen tehtävistään.